Sportivii premiați la Gala Campionilor FRAS 2021, eveniment programat pe 27 noiembrie, la Timișoara, la Venue Ballroom & Events, sunt rugați să confirme prezența până la data de 15 noiembrie, ora 12.00, exclusiv la adresa de mail elena.badica@fras.ro.

Evenimentul va avea loc cu respectarea tuturor restricțiilor impuse de autorități, astfel că în momentul confirmării prezenței la adresa elena.badica@fras.ro, fiecare sportiv premiat va trimite și certificatul verde, prin care se atestă vaccinarea sau trecerea prin boală.

Fiecare sportiv va putea fi însoțit de un invitat, excepție făcând minorii, care vor putea fi însoțiți de doi invitați, dar și în cazul invitaților se vor trimite certificatele verzi în momentul confirmării prezenței.

Sportivii care au trimis deja confirmarea prezenței la evenimentul din 27 noiembrie sunt rugați să atașeze și certificatele verzi atât pentru ei, cât și pentru invitați.

FRAS va comunica restul informațiilor (ora, formatul evenimentului etc) privind Gala Campionilor 2021 în perioada următoare.

Vă reamintim că, în perspectiva Galei Campionilor FRAS 2021, din 27 noiembrie, de la Timișoara, organizată la Venue Ballroom & Events, Federația Română de Automobilism Sportiv a parafat un parteneriat cu hotelul Mercure Timișoara.

Astfel, sportivii și oficialii participanți la eveniment vor beneficia de un discount semnificativ, prețul unei camere standard fiind de 45 euro/noapte, fără mic dejun, acesta fiind opțional la prețul de 12 euro/persoană.

Pentru rezervarea camerelor la tariful preferențial, sportivii premiați la Gala Campionilor FRAS 2021 se pot adresa direct recepției hotelului Mercure Timișoara, specificând parola FRAS:
– prin e-mail hb4b1-fo@accor.com
– prin telefon 0372 617879
Solicitările vor fi onorate în limita locurilor disponibile.

Vă mulțumim!