După ce a luat startul în 22 de etape, în sezonul competițional 2021, Mihai Alexandrescu, 68 de ani, a stabilit un record de podiumuri. În urmă cu două sezoane, experimentatul pilot, legitimat la Krepelka Motorsport, a reușit să stabilească și recordul de participări într-un sezon, 34.

Astfel, Mihai Alexandrescu, unul dintre decanii de vârstă ai motorsportului românesc, și-a mai adăugat în palmares numai puțin de 12 podiumuri, obținute în cadrul a 3 campionate naționale (Viteză în Coastă, Viteză pe Circuit pentru Vehicule Istorice și Super Slalom), alături de cele peste 30 existente în cele aproape două decenii de carieră.

Podiumurile obținute în 2021:

Campionatul Național de Viteză în Coastă – Vehicule Istorice 

  • Clasa Dacia Revival – locul 1 la Open și Grupa 1, locul 3 la Grupa 2
  • La clasele de istorice – locul 2, locul 2 și locul 3

Campionatul Național de Viteză pe Circuit pentru Vehicule Istorice

  • Clasa Dacia Revival – locul 1 la Open și Grupa 2
  • La clasele de istorice – locul 2 și locul 3

Campionatul Național de Super Slalom

  • Clasa A2 și Echipe – locul 1

„Sunt foarte bucuros de această performanță, pe care nu o puteam realiza fără aportul FRAS, prin paleta largă de discipline pusă la dispoziția sportivilor, eu alegând să particip la patru dintre acestea. De asemenea, nu puteam să obțin aceste rezultate fără ajutorul noii echipe de preparatori tehnici din Cluj (Olimpiu Daraban, Emil Nagy și Adi Popa). Un rol foarte important l-a avut și clubul Krepelka Motorsport, la care sunt legitimat, pentru partea stategică și administrativă”, ne-a declarat Mihai Alexandrescu.

În sezonul 2019, Mihai Alexandrescu a bifat nu mai puțin de 34 de prezențe în etapele disputate în cadrul a 6 campionate naționale, la finalul cărora a bifat 7 podiumuri, de 5 ori obținând locul 1.