Campionatul Național de Super Slalom (CNSS) a debutat în forță în weekend-ul trecut în parcarea CTPark din Bolintin Deal, primul câștigător al sezonului fiind Teodor Ghiold.

Prima etapă din cadrul CNSS, intitulată „Cupa CTPark” și organizată de GT Auto Club Sportiv sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, a stabilit un nou record de participare, cei 66 de piloți luând startul de 95 de ori în probele de măiestrie la volan contra cronometru.

Această ediție a fost nu doar bogată ca participare, ci și extrem de diversă. Grupa Femina a numărat 7 participante, care au intrat în finală într-o cursă extrem de disputată, luptându-se pe sutimi de secundă. Revelația zilei a fost Ema Băciucă, o sportivă de numai 8 ani, cea mai tânără din istoria competiției și, totodată, fiica pilotului de off-road, Victor Băciucă.

Faptul că vârsta nu contează a demonstrat-o și experimentatul Mihai Alexandrescu, care la 66 de ani a obținut locul I la grupa A3 și locul IV în clasamentul general. Rezultate deosebite a avut la această primă etapă și familia Mateescu, Filip adjudecându-și cupa grupei Juniori 1, în timp ce tatăl său, Mihai, pe cea a grupei A1. Deși concursul s-a desfășurat fără spectatori, ca măsură de prevenire a răspândirii COVID-19, titlul „Best Show” a avut totuși un câștigător, în persoana lui Pavel Iulian, în vreme ce Teodor Ghiold a obținut „Best Time”, fiind cel mai rapid dintre toți piloții înscriși la start.

Câștigătorii primei etape, pe grupe și clase:

– A1 – Mihai Mateescu

– A2 – Mihai Șurubariu

– A3 – Mihai Alexandrescu

– A4 – Vlad George Hâncu

– A5 – Vlad Soare

– D1 – Daniel Crăciun

– D2 – Bogdan Anghelea

– Juniori 1 – Filip Mateescu

– Juniori 2 – Sebastian Scîrlet

– Modificate – Teodor Ghiold

– Femina – Monica Andra Popescu

Teodor Ghiold, lider in clasamentul Open
P1 a oferit 50 de combinezoane pentru pilotii din CN de Super Slalom

Podiumul de la Open a avut următoarea componență: locul 1 – Teodor Ghiold, locul 2 – Mihai Șurubariu și locul 3 – Vlad George Hâncu

La echipe, învigătoare a fost AMI RACING, urmată de VP RACING și GCO MOTORSPORT.

Organizatorul GT Auto Club Sportiv mulțumește partenerilor CTPark Bucharest West și ISU, precum și sponsorilor P1, Autozone-Vianor, Angelli, Tegee International și Omega Motorsport.