Federația Română de Automobilism Sportiv reamintește tuturor participanților la competiții, sportivi, oficiali, arbitri, membri ai echipelor tehnice că sunt obligați să trimită online organizatorilor formularul completat Covid-19, cu 24 de ore înaintea evenimentelor.

De asemenea, FRAS recomandă în continuare organizatorilor respectarea cu strictețe a măsurilor de distanțare socială în spațiile potențial aglomerate, purtarea măștii de către sportivi la festivitatea de premiere, precum și un control asupra persoanelor care se află în zona de asistență tehnică.

Potrivit Hot. 18/29.09.2020 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, purtarea măştii de protecţie este obligatorie la toate evenimentele, de orice natură, unde sunt create condiţii de aglomerare de persoane. În aceste condiţii, purtarea măştii de protecţie începând cu etapa de la Râşnov din CNVC Total este obligatorie atât la festivitatea de premiere, cât şi în parcul service.  

FRAS atrage atenția tuturor participanților la evenimentele sportive să dea dovadă de responsabilitate și precauție și să respecte întocmai prevederile impuse prin ordinul comun al Ministerului Sănătății și Ministerului Tineretului și Sportului, dar şi ultimele hotărâri ale administraţiilor locale privind prevenirea răspândirii noului tip de coronavirus.