Cristian Antoche – Super Slalom 2022 – CTPark

Tradiționala Cupă CTPark, organizată de GT Auto Club Sportiv, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), se va desfășura în weekendul 6-7 mai, în incinta parcului industrial CTPark Bucharest West (Autostrada Bucuresti-Pitești, km 23) și va deschide noul sezon competițional la Îndemânare Auto, Super Slalom și Vehicule Electrice.

Debutul celor trei campionate naționale va reuni la start peste 100 de piloți veniți din București, Buzău, Galați, Ploiești, Pitești, Cluj, Râmnicu Vâlcea și Iași, cu o pondere semnificativă a juniorilor (peste 25, cu vârsta între 8-14 ani, peste 10, cu vârsta între 14-18 ani), care reprezintă viitorul motorsportului autohton.

Odată cu acest nou sezon competițional, organizatorul a introdus noi clasamente și grupe de participanți, un plus de imagine, de participare și performanță.

Așadar, în CNIA, pentru Juniori (8-14 ani), vom avea un nou clasament, Open Juniori și Echipe Juniori. În CNSS vor fi noi clasamente pentru pasionații tradiționalei Dacia 1300, Dacia 1 (Dacia 1300, sub 70 CP) și Dacia 2 (Dacia 1300, peste 70 CP), iar la CNVE se oferă posibilitatea juniorilor (13-18 ani) să facă performanță alături de pasionații alternativei ecologice a motorsportului.

Sâmbătă, 6 mai, vor avea loc antrenamentele libere, în intervalul orar 12:00-20:00, în timp ce duminică, 7 mai, începând cu ora 10:00, se va desfășura antrenamentul cronometrat, urmat de cele două manșe de concurs, iar festivitatea de premiere va avea loc în jurul orei 19:00.

Evenimentul va fi comentat de Alex Lașcu, în ziua de duminică, începând cu ora 13:00, și va putea fi vizualizat online pe pagina de Youtube a FRAS.

Concursul este susținut și de gazda evenimentului, CTP Invest.

Pentru înscrieri și alte informații: www.gtautoclub.ro