În atenția reprezentanților cluburilor la AGA 2023:

Pentru buna desfășurare a Adunării Generale de Alegeri, programată sâmbătă, 4 martie, ora 12.00, în Amfiteatrul ”Radu Voinea” din cadrul Universității Politehnica din București, reprezentanții cluburilor sunt rugați să respecte următoarele instrucțiuni:

– să ajungă din timp la locul de desfășurare al AGA pentru a se înregistra la Secretariat, moment în care li se vor înmâna dosarul ședinței și cartoanele de vot (verde, galben și roșu). Dosarul ședinței va cuprinde următoarele documente: Ordinea de zi, Normele Financiare 2023, Buget și Calendar Competițional Provizoriu 2023, dat fiind că toate documentele ședinței ar fi însemnat tipărirea a peste 12.000 de pagini. Materialele de pe Ordinea de zi vor fi prezentate pe video-proiectorul sălii, la momentul punctului respectiv. De altfel, toate documentele pentru AGA 2023 au fost publicate pe site-ul oficial al FRAS în urmă cu 10 zile și, în paralel, trimise pe email tuturor cluburilor afiliate.

– să aibă asupra lor și să prezinte Cartea de Identitate, în momentul înregistrării la Secretariat, pentru validarea prezenței.

– să nu piardă și să nu distribuie propriile cartoane de vot, acestea se vor distribui o singură dată fiecărui reprezentant, în caz contrar votul clubului respectiv urmând să fie anulat.

– să rămână în sală pe toată durata ședinței.

Vă mulțumim!