Președintele în exercițiu, Norris Măgeanu, aflat la cârma Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS) din 2015, a reușit, sâmbătă, 4 martie, să-și adjudece un nou mandat.

Alegerile au avut loc la Universitatea Politehnica din București, în Amfiteatrul ”Radu Voinea” și au durat aproximativ 5 ore, la finalul cărora Norris Măgeanu a fost reales pentru încă 4 ani la conducerea FRAS.

“E o bucurie, după ziua de astăzi dar vine cumva și pe fondul obișnuinței, cu ceea ce înseamnă modul de lucru la federație, cu modul în care se desfășoară aceste alegeri”, au fost primele cuvinte ale lui Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv, la flash interviul de după alegeri.

Norris Măgeanu l-a avut contracandidat pe Silviu Bulugioiu, pe care l-a învins cu 92 de voturi la 35, iar un vot a fost anulat. La alegeri au participat reprezentanții a 128 de cluburi cu drept de vot.

“Cel mai mult mă bucur de diferența mare de voturi între echipa mea și echipa contracandidatului, care arată că am făcut lucruri bune. După 8 ani, am câștigat cu o diferență de voturi care este mai mare și decât cea de acum 4 ani și decât cea de acum 8 ani. Evident că am avut emoții, că sunt invitabile. Să stai în fața reprezentaților a 200 de cluburi membre te pregnează.”, a mai spus Norris Măgeanu.

“Avem o strategie, vrem să facem foarte multe lucruri, dar pentru asta am nevoie de mai mulți oameni, iar eu voi avea mai mult timp pentru relaționarea cu alte entități cu privire la diverse parteneriate.”, a conchis președintele Norris Măgeanu.

Astfel, echipa lui Măgeanu va avea următoarea componenţă: Cătălin Nicolaescu (vicepreşedinte), Bogdan Constantinescu (vicepreşedinte), Ioan Badiu (vicepreşedinte), Edwin Keleti (membru Consiliul Federal), Denis Manea (membru Consiliul Federal), Bela Stoica (membru Consiliul Federal), Mihai Leonte (membru Consiliul Federal), Constantin Fântână (membru Consiliul Federal), Bogdan Mihăescu (membru Consiliul Federal).