Ruxandra Enăceanu Tudoraș

După ce a încheiat sezonul 2020 cu o victorie în cursa din octombrie, de la Târgu Mureș, Ruxandra Enăceanu Tudoraș a așteptat anul 2021 cu multă speranță și încredere într-un rezultat important.

În cadrul CN de Regularitate pe Circuit pentru vehicule istorice, Ruxandra Enăceanu Tudoraș (Romanian Retro Racing) a reușit clasări pe podium în fiecare etapă la care a participat, în urma cărora și-a adjudecat ultima treaptă a podiumului, la clasa Open, după Dobre Dragoș și Georgescu Adrian Anton, și titlul de campioană la categoria Women in Motorsport, dedicată reprezentantelor sexului frumos.

Ruxandra a concurat la bordul unui Trabant de culoare verde, fabricat în anul 1981, care s-a comportat exemplar, ajutată și de asistența tehnică și reparațiile executate de mecanicul Raoul Șerban, care a fost alături de toate sportivele pe tot parcursul sezonului.

Pe lângă titlul de campion la categoria Women in Motorsport și locul 3 la Open, Ruxandra Enăceanu Tudoraș a mai bifat un loc 2 la Sedan, după Dobre Dragoș.

Podiumurile obținute de Ruxandra Enăceanu Tudoraș în sezonul 2021:

Open: etapa 2 – locul 3, etapa 3 – locul 3, etapa 5 – locul 2
Sedan: etapa 2 – locul 2, etapa 3 – locul 2, etapa 4 – locul 2, etapa 5 – locul 5
Women in Motorsport: etapa 2 – locul 2, etapa 3 – locul 1, etapa 4 – locul 3, etapa 5 – locul 1

Pe lângă Ruxandra Enăceanu Tudoraș, tot în cadrul CN de Regularitate pe Circuit, a iesit la rampă și Cristina Strecopitov (Romanian Retro Racing), care și-a trecut în palmares titlul de vicecampioană la clasa Dacia Revival, Echipe (Kinder) și locul 7 în clasamentul Open.

Cristina Strecopitov a participat cu o Dacie 1100, fabricată în anul 1969, poreclită „Nemo”, care nu a capotat chiar dacă a avut de parcurs și 400 km până la circuitul de la Tg. Mureș – Transilvania Motor Ring.

Podiumurile obținute de Cristina Strecopitov în sezonul 2021:

Clasa Dacia Revival: etapa 3 – locul 2, etapa 5 – locul 2, etapa 6 – locul 1
Women in Motorsport: etapa 3 – locul 3, etapa 6 – locul 2
Clasa Sedan: etapa 6 – locul 1

Sezonul 2021 din cadrul Campionatului Național de Regularitate și Viteză pe Circuit pentru Vehicule Istorice a fost susținut de partenerii Foerch România, Motul România, Oldtimer Studio, Toyota România și publicația Racing Wheels.