Clubul de Karting Electric Târgoviște, structură sportivă afiliată FRAS, continuă să promoveze kartingul electric în rândul copiilor din județul Dâmbovița, ultima acțiune având loc recent la Pucioasa, la Școala Nr. 4 „Elena Donici Cantacuzino”.

Reprezentanții Clubului de Karting Electric Târgoviște au fost primiți cu mult entuziasm de cei 200 de copii prezenți la acțiune, demonstrația de îndemânare a sportivilor licențiați FRAS reprezentând o excelentă promovare a acestei discipline.

Cu o coloană sonoră captivantă și un decor adecvat, reprezentația a fost aplaudată la scenă deschisă, iar viteza karturilor și abilitățile remarcabile ale piloților au uimit publicul prezent.

În cadrul evenimentului, s-au adus prezentat și aspecte relevante despre avantajele karturilor electrice: lipsa poluării, puterea instantanee și viteza pe care copiii înscriși în club o pot experimenta la volanul unui astfel de kart. Ca de fiecare dată, după reprezentaţie, toţi copiii prezenţi s-au putut fotografia în karturile electrice.

Clubul de Karting Electric Târgoviște va continua să promoveze energia verde și să inspire copiii să se implice în acest minunat sport cu motor prietenos cu mediul înconjurător.

FRAS felicită Clubul de Karting Electric Târgoviște și pe președintele Ovidiu Andrei pentru aceste acțiuni de promovare!