La finele săptămânii, la Târgu Secuiesc, s-a desfășurat a treia etapă din Campionatul Național Klausenburg Retro Racing, competiția aflată la primul an în calendarul FRAS și dedicată mașinilor de epocă.

În total, la această rundă au fost prezenți 47 de piloți, care au fost împărțiți pe 11 clase în funcție de specificațiile automobilelor. Grupa Modificate cu clasele 1 și 2 a avut și de această dată cel mai mare număr de sportivi participanți, câte 6, la M1 victoria fiind obținută de Valentin Lazăr cu o Dacia 1300.

Rezultatele etapei a treia sunt disponibile aici.

După primele trei etape, la Clasa 1 de la Grupa Clasice este dominată de Vlad Chivăran (Mini Cooper), cu 30 de puncte, în timp ce la Clasa 2 de la aceeași grupă, lider autoritar este Octavian Rus (BMW 316), cu 39 de puncte.

La Clasele 3 și 4 de la Clasice domină Lorand Kadar (BMW E34), respectiv Marco Chiorean (BMW M5), cu 27 de puncte.

La Grupa Modificate, Clasa 1 este controlată de Horațiu Diudea, cu 28 de puncte, acesta pilotând un Trabant 1.1. La Clasa 2, fotoliul de lider este împărțit de Dragoș Bizoi (Volkswagen Golf 2) și Lorant Ferencz (Honda Civic), ambii cu câte 34 de puncte.

Eduard Savin, pe o Honda Civic, este pe prima poziția la Clasa 3 de la Grupa Modificate, iar Alexandru Rusu cu o Toyota MR2 conduce Clasa 4.

Alin Boantă (Peugeot 306) ocupă prima poziție la Youngtimer 2, acolo unde au concurat până acum un total de 5 concurenți.

La Grupa Rally 1, Krisztian Orosz, cu o Dacia 1300, e pe primul loc, iar la Rally 2 este Cornel Zamfirescu (Mitsubishi Lancer Evo 5), care are un avantaj de 14 puncte față de locul 2.

Clasamentele complete după primele trei etape sunt disponibile aici.

Următoarea etapă din Campionatul Național Klausenburg Retro Racing va avea în perioada 20-21 iulie la Timișoara.