Etapa a treia din Campionatul Național Digital de Circuit Betano va debuta vineri seară, de la ora 20:00, cu Divizia B, iar de la ora 22:30 vor începe calificările pentru Divizia A, urmate de cele două manșe de concurs ale acestui eșalon. Ambele evenimente sunt transmise în direct de canalul de YouTube al FRAS.

Legendarul Nürburgring este gazda celei de-a treia etape din această ediție inaugurală a campionatului digital, peste 140 de concurenți fiind înscriși pentru a obține unul dintre toate cele 60 de locuri, repartizate în două divizii în funcție de timp.

La fel ca etapa trecută, cel mai bun timp în precalificări a fost obținut de Florin Mergea, de la Zecarul eSports. Vicecampionul olimpic la tenis a fost cronometrat cu 1:58.511, fiind urmat de debutantul Lucas Motadel, la 45 de miimi, și de actualul lider al clasamentului general, Dragoș Simion, de la Willi Motorsport.

Calificările vor debuta la ora 22:30 pe canalul de Youtube al FRAS, iar de la ora 23:00, cele două manșe de concurs ale etapei cu numărul 3 vor fi în direct pe postul de televiziune Pro X, ca urmare a parteneriatului media semnat cu Pro TV.

În ceea ce privește divizia secundă, primul sub linia Diviziei A a fost fostul campion de snowboard, Andrei Morțilă, acum unul dintre cel mai bine cotați piloți esports. Tot în această divizie, care va începe de la ora 20:00, exclusiv pe canalul de YouTube al FRAS, va lua startul și Raul Badiu, liderul topului licențiaților, care nu a reușit să înregistreze decât al 35-lea timp în precalificări.

Timpii din precalificări, dar și clasamentele înaintea acestei etape sunt disponibili aici.