A patra etapă a Campionatului Național de Super Rally powered by Superbet revine la Craiova, în weekend-ul 9-10 septembrie, pe circuitul stradal din centrul municipiului, unde 24 de concurenți din România, Franța, Belgia și Bulgaria sunt așteptați la start. Evenimentul reprezintă o oportunitate de promovare a orașului, precum și a motorsportului din România.

Craiova Super Rally reușește și în acest an să revină la Craiova, locul unde a luat naștere acest campionat, în 2017. Circuitul stradal din centrul orașului va pune în prim-plan Pasajul Universității, unul dintre cele mai atractive puncte din circuit. Concurenții vor parcurge traseul de concurs pe sub pasaj, evitând toate capcanele amplasate pe circuit, în lupta pentru cel mai bun timp.

Jerome France, liderul clasamentului general, confirmă și el prezența, fiind singurul reprezentant din Franța. Lista piloților internaționali îi include și pe coechipierul acestuia, belgianul Didier Balcaen, precum și pe bulgarul Evgeny Yankov, ce revine după absentarea primelor trei etape din motive tehnice. În clasamentul automobilelor, Costel Cășuneanu continuă să își mențină poziția de lider, deși la Deva a demonstrat că poate lupta chiar și cu mâna în gips.

Vineri seara, începând cu ora 18:30, publicul prezent este invitat la Startul Festiv din fața Prefecturii jud. Dolj, unde vor fi prezentați concurenții și mașinile lor de concurs. Sâmbătă, competiția va începe cu două manșe de recunoașteri de la ora 09:30, urmate de patru manșe de antrenament cronometrat de la ora 10:00. Cei mai buni timpi din cele două manșe de concurs vor stabili clasamentul etapei, ce va fi premiat în cadrul festivității de premiere de la ora 16:00.

Craiova Super Rally este un eveniment organizat de ACS AMC Racing , sub egida Federatiei Române de Automobilism Sportiv. Primăria și Consiliul Local Municipal Craiova – parteneri ai evenimentului.

PROGRAMUL ETAPEI

HARTA

RUTE OCOLITOARE