Norris Măgeanu conduce FRAS din 2015.

Norris Măgeanu va rămâne președintele Federației Române de Automobilism Sportiv pentru următorii patru ani, conform votului înregistrat la Adunarea Generală de Alegeri, care a avut loc sâmbătă la sediul Ministerul Tineretului și Sportului.

La AGA de sâmbătă, Comisia Electorală a validat două echipe pentru procesul de alegeri, una condusă de Norris Măgeanu și cealaltă de Bogdan Militaru. În urma numărării celor 92 de voturi, câștigătoare a fost echipa Măgeanu, cu 47 de voturi, față de 45 cât a înregistrat cealaltă.

Președinte al FRAS din 2015, Norris Măgeanu va rămâne astfel în această poziție până în 2023. Echipa sa va avea următoarea componență: Daniel Ungur și Cătălin Nicolaescu – vicepreședinți; Ioan Badiu, Denis Manea, Bogdan Mihăescu, Constantin Fântână și Justinian Pleșa – membri în Consiliul Federal.

Echipa câștigătoare, imediat după alegeri.

Față de echipa de conducere a precedentului mandat, noutățile din Consiliul Federal sunt Ioan Badiu, Denis Manea și Constantin Fântână, care le-au luat locul lui Matei Mihăescu, Dan Gîrtofan și Mihai Leonte.

Mult succes în următorii 4 ani!