Gergo Szabo a câștigat ultima ediție organizată în 2010.

Comisia Națională de Raliuri din cadrul FRAS, la solicitarea clubului organizator, va propunere modificarea datei de desfășurare a Raliului Argeșului Catena – Powered by Peugeot, prima etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop.

Astfel, Comisia de Raliuri a înaintat către Consiliul Federal o cerere pentru a aproba modificarea de pe 12-13 aprilie, așa cum fusese programat inițial, pe 2-4 mai.

„Am analizat motivele invocate de clubul organizator și suntem de acord cu propunerea acestuia pentru schimbarea datei”, se arată în comunicarea Comisiei Naționale de Raliuri.

Raliul Argeșului revine în calendarul Campionatului Național de Raliuri Dunlop după numai puțin de 9 ani de pauză. Ultima ediție a avut loc în 2010 și a fost câștigată de Gergo Szabo, avându-l în dreapta pe Levente Csegzy. De-a lungul istoriei, această competiție s-a desfășurat în 18 rânduri. Recordul de victorii îi aparține lui Constantin Aur, care s-a impus în 6 rânduri.

Prima ediție a avut loc în 1971, sub denumirea de  Raliul Piteștiului, și victoria a fost obținută de echipajul Aurel Puiu/Constantin Pescaru. Dintre piloții care sunt încă activi și și-au adjudecat prima poziție la Raliul Argeșului se mai numără Bogdan Marișca (2002) și Dan Gîrtofan (2003).

Calendarul definitiv al campionatelor organizate sub egida FRAS vor fi aprobate definitiv în următoarea ședință a Consiliului Federal. În noua formulă, Consiliul Federal se va întruni în cel mai scurt timp.