Piloți din prima divizie a Campionatului Național de Viteză în Coastă, dar și din Campionatul Național de Raliuri Betano sunt prezenți la prima ediție a Harghita Challenge, etapa din al doilea eșalon de viteză în coastă.

Runda care se desfășoară doar astăzi (sâmbătă, 24 aprilie) a atras la start nu mai puțin de 36 de piloți. Printre aceștia se numără Alexandru Pițigoi (Porsche 911 GT), Csongor Szabo (Ford Fiesta), Mihai Manole (Renault Clio R3), Adrian Grigore (Mitsubishi Lancer EVO 9) și Bogdan Talasman (Suzuki Swift), cunoscuți pentru participarea în etapele de raliuri, se vor duela pentru titlul de King of the Hill în Harghita.

Câștigătorul primei etape din prima divizie, succes repurtat la Cheile Grădiștei, Octavian Ciovică, vine în Harghita la bordul prototipului Radical SR8, cu care își propune să devină și campion în acest sezon. De asemenea, Emil Ghinea, pe Norma M20, este prezent în acest weekend la etapă și se numără printre favoriți.

Alți doi piloți cunoscuți pe plan intern, Adrian Teslovan (Mitsubishi Lancer Evo X) și Cristiana Oprea (Peugeot 208), vor fi forlighteri astăzi, primul fiind și organizator al acestei runde.

Lista completă de înscrieri este disponibilă aici.

Etapa poate fi urmărită începând cu ora 14:00 pe Look Sport 3, dar și pe canalele media ale Federației Române de Automobilism Sportiv.