92 de echipaje au luat startul la GTC Trophy – powered by GTC Auto, cea de-a 6-a etapă din Campionatul Național de Off Road, în weekendul 22-23 octombrie, care a decis titlul la clasa Open SSV (Trophy).

Ajuns la ediția a 11-a, GTC Trophy s-a desfășurat într-un superb decor de toamnă, pe dealurile din jurul stațiunii Sărata Monteoru, din judetul Buzău. Competiția a avut un grad de dificultate ridicat, dar o organizare impecabilă din partea clubului GTC Motorsport, așa cum ne-a obișnuit an de an.

La cele 6 clase competiționale oficiale CNOR (Trophy și Trial) s-a adăugat clasa Hobby, destinată celor aflați la început, dornici să participe la o etapă de campionat.

Câștigătorii GTC Trophy 2022 sunt:

Trophy

Standard A: Foaltin Cristian și Moldoveanu Ciprian
Standard B: Enache Mircea și Chilianu Marian
Challenge: Cristian Cravet și Popa Sorin
Open: Constantinescu Bogdan și Bisceanu Anton
Open SSV: Ursu Alexandru și Pinto Pedro. Aceștia au fost urmați de echipajul Nedelcu Sorin / Dănilă Liviu, care și-au asigurat, cu acest rezultat, titlul național.
Extrem: Santa David și Bucur Rareș

Trial

Standard A: Floricel Isac și Kovacs Mihai. Echipajul Foaltin Cristian și Moldoveanu Ciprian au termiant pe locul 4, dar s-au impus în etapa a 5-a și nu mai pot pierde titlul național.
Standard B: Enache Mircea și Chilianu Marian
Challenge: Curelusa Florin și Piedemonte Andrei
Open: Costache Alexandru și Romanescu Radu
Open SSV: Botis Ilie și Florea George
Extrem: Popa Viorel și Lixandru Daniel

Hobby: Dima Laurențiu și Buda Ioan.

Clasamentul cluburilor după GTC Trophy 2022: X3M Vâlcea 4082 pct, Racing Team Sighișoara 2926 pct, SSV Power Sport 2853 pct, Transsilvanya 2352 pct. X3M Vâlcea și-a asigurat titlul încă din etapa a 5-a.