Andy Vișoiu și Constantin Fântână au reușit o nouă victorie mare la Extrem, de data aceasta la GTC Trophy, a șasea etapă din Campionatul Național de Off Road 2019. Evenimentul din Sărata Monteoru a înregistrat un record de concurenți, cu 85 de echipaje.

Pe locul secund în runda de la Buzău s-a clasat echipajul format din Claudiu Peștean și Paul Cioban, astfel că lupta pentru prima poziție la finalul sezonului va continua până în ultima etapă.

În acest moment, Peștean rămâne lider, cu 146 de puncte, fiind urmat de Vișoiu, cu 145, însă acesta din urmă are o etapă în care a absentat. Conform regulamentului, clasamentul final se realizează după sistemul N-3, unde n este numărul total de etape, iar 3 sunt cele mai slabe trei runde punctate ale sezonului, în calcul fiind luate și absențele.

La Open, victoria în GTC Trophy a revenit echipajului Cosmin Jugrin/Ștefan Szekely, care a fost urmat pe podium Octavian Tudor/Liviu Barbu și Sebastian Paraipan/Rareș Bucur.

Clasa SSV a avut la start 6 echipaje, unde s-a impus echipajul Andrei Ungureanu/Adrian Culea. Clasa Standard A a fost câștigată de Laurențiu Simonca și David Șanta, în timp ce la Standard B s-a impus echipajul Cornel Stan și Mihai Mustea. Echipajul format din Cristian Rațiu și Vlad Murar a reușit să se impună la Standard C.

Inclusă în regulament din acest sezon, clasa Promo a strâns un număr total de 16 echipaje, un adevărat record pentru acest sezon. Echipajul Octavian Mihai Micu/Maria Chilianu și-a adjudecat victoria. Clasa Hobby, dedicată mașinilor 4×4 și a piloților aflați la început de drum, a avut la rândul ei 9 echipaje, iar pe primul loc s-a clasat echipajul format din Nicolae Theodor Mortasifu și Viorel Ștefan Mortasifu.

La Trial Extrem s-a impus echipajul Laszlo Csernatony/Claudiu Bucur, în timp ce liderul Marius Cîndescu a încheiat doar pe poziția a noua, fiind detronat după GTC Trophy de Andy Vișoiu, al șaselea în această probă.

Și la Trial Open s-a înregistrat o victorie surpriză, echipajul format din Sorin Sandu și Adrian Comănescu obținând prima poziție. În absența liderului Teo Vișoiu, Octavian Tudor, al doilea la Buzău, unde l-a avut copilot pe Liviu Barbu, a urcat pe prima poziție în clasamentul general după șase etape.

La Clasele Standard, echipajul Rareș Bucur/David Șanta a câștigat la A, Nicolae Burada/Bogdan Pascu la B, iar Adrian Cernea/Alexandru Tache la C.

Rezultatele complete ale GTC Trophy din proba de Trial sunt disponibile aici.

Rezultatele complete ale GTC Trophy din proba de Trophy sunt disponibile aici.