Pentru Gala Campionilor 2018, eveniment care se va desfășura duminică, 9 decembrie, la Timișoara, Federația Română de Automobilism Sportiv are alături brandul de ciocolată Heidi.

Invitații prezenți la eveniment vor avea ocazia să admire și să ia acasă noile tabletele de ciocolată decorate manual, produse special de Heidi Chocolat pentru sărbătorile de iarnă.

Puțini știu că povestea Heidi este și ea a unor campioni locali. Povestea a început în anul 1994, când un pasionat ciocolatier și antreprenor elvețian a pornit într-o călătorie de explorare. El a ajuns în Romania cu dorința de a oferi noi perspective oamenilor de aici și de a împărtăși arta elvețiană de producere a ciocolatei.

Cu măiestrie și creativitate, mica afacere s-a dezvoltat, a ajuns la peste 400 de angajați, iar produsele Heidi sunt exportate astăzi în peste 60 de țări.

În Romania, Heidi este numărul 1 in topul brandurilor de ciocolată premium și este apreciată mai ales pentru compozițiile rafinate de ciocolată HEIDI DARK, pentru tabletele de ciocolată HEIDI GRAND’OR – cu alune caramelizate manual, dar și pentru produsele de sezon – figurine și tablete cu desene realizate manual.

La fel ca fetița din povestea elvețiană, dorința Heidi este de a aduce cât mai multă bucurie acolo unde ajunge.

Sărbători cu bucurie, alături de Campionii anului 2018!