În perspectiva Galei Campionilor FRAS 2021, din 27 noiembrie, de la Timișoara, organizată la Venue Ballroom & Events, Federația Română de Automobilism Sportiv a parafat un parteneriat cu hotelul Mercure Timișoara.

Astfel, sportivii și oficialii participanți la eveniment vor beneficia de un discount semnificativ, prețul unei camere standard fiind de 45 euro/noapte, fără mic dejun, acesta fiind opțional la prețul de 12 euro/persoană.

Pentru rezervarea camerelor la tariful preferențial, sportivii premiați la Gala Campionilor 2021 se pot adresa direct recepției hotelului Mercure Timișoara, specificând parola FRAS:
– prin e-mail hb4b1-fo@accor.com
– prin telefon 0372 617879
Solicitările vor fi onorate în limita locurilor disponibile.

Mercure Timișoara este primul hotel din România și al patrulea din Europa certificat BREEAM OUTSTANDING – cel mai înalt nivel de clasificare pentru construcțiile verzi.
Este primul hotel din lanțul Accor dotat cu un sistem special de ventilare a aerului, care monitorizează și reglează umiditatea, presiunea VOC și nivelul de CO2 și înlocuiește permanent aerul consumat cu aer proaspăt, filtrat și dezinfectat UV.

În plus, hotelul Mercure Timișoara, câștigător al trofeului CEA MAI BUNĂ INVESTIȚIE ÎN TEHNOLOGIE DIN ROMÂNIA, este primul hotel inteligent care integrează prin telefon și tabletă procesele ALL, de la rezervare, check-in, acces în cameră cu ajutorul smartphone-ului, control al luminilor, temperaturii, al draperiilor, room service, statusul camerei și check-out online.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm!