Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS) și partenerul său tehnic oficial P1 se preocupă şi de siguranța juniorilor, oferind echipamente underwear omologate FIA la ultima etapă din cadrul Campionatului Național de Rallycross.

Toți cei 22 de juniori licențiați în 2021 în Campionatul Național de Rallycross au primit, la etapa care s-a desfășurat în week-end-ul trecut la Câmpulung Muscel, un set complet de lenjerie ignifugă, omologată FIA, pentru protecția în sesiunile de antrenamente și la evenimentele oficiale.

”După combinezoanele oferite anul trecut piloților de la Super Slalom, în acest an P1 a confecționat echipamente underwear omologate FIA pentru juniorii de la Rallycross. Siguranța sportivilor reprezintă principala noastră preocupare, iar împreună cu FRAS vom continua seria acestor acțiuni”, a declarat fondatorul P1, Enrico Glorioso.

Reamintim că, în baza parteneriatului dintre FRAS și P1, toți piloții licențiați beneficiază de o reducere de 15% față de prețul de catalog al echipamentelor P1, care are o gamă completă de echipamente omologate FIA, de la combinezoane, la încălțăminte și lenjerie. Gama completă P1 poate fi găsită pe site-ul oficial al companiei www.p1advancedracewear.com.