Început anul trecut, parteneriatul dintre Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS) și Cricova se va derula și în sezonul competițional 2023, perla vinificației moldave urmând să asigure ”momentele de bucurie în cadrul mai multor discipline.

Premierea sportivilor participanți în Campionatele Naționale de Raliuri, Viteză în Coastă, Trofeul Masters de Viteză în Coastă, Super Rally și Women Rally va fi susținută și în acest an de Cricova.

Partenerul FRAS are o istorie de peste 6 decenii și își va pune amprenta asupra ”momentelor de bucurie” de la finalul curselor, atunci când sportivii aflați pe podiumuri vor celebra cu fast rezultate obținute.

Perla vinificației moldave, „Cricova”, este situată chiar în inima Republicii Moldova. La o adâncime de 60 de metri, sub supravegherea vinificatorilor, sunt păstrate şi maturate  cele mai rafinate vinuri  marca Cricova. Aici s-au păstrat cele mai vechi tradiţii vinicole, astfel, Cricova este prima companie din ţară care produce vin spumant după metoda celebrului călugăr Pierre Perignon – „Méthode Traditionnele”.

“Cricova” se mândreşte nu doar cu produse de cea mai înaltă calitate, dar şi cu labirinturile sale subterane. Renumitele beciuri adăpostesc o colecţie remarcabilă de vinuri, adunate din toate timpurile şi din toate colţurile lumii.