Trei evenimente automobilistice vor fi organizate în acest weekend, iar peste 150 de sportivi vor concura în memoria lui Adrian Cernea. În  cadrul fiecărei competiții se va păstra un moment de reculegere pentru cel care a fost multiplu campion la off road.

Startul Campionatului Național de Women Rally de la Timișoara, etapa de viteză în coastă de la Reșița și cupa de off road Xtreme Adventure de la Baia Sprie sunt programate să aibă loc în următoarele trei zile sub egida FRAS. Peste 150 de sportivi sunt așteptați să ia startul.

Pe lângă momentul de reculegere pentru cel ce ne-a fost sportiv, coleg și mai ales prieten, cupa de off road de la Baia Sprie nu va avea parte, ca de obicei, de start festiv și festivitate de premiere. Sportivii vor fi răsplătiți pentru performanțele lor într-un cadru restrâns.

Pilotul de off road Adrian Cernea, multiplu câștigător de etape și campion național, a murit în urmă cu o săptămână în cadrul etapei a doua din campionatul național. Numărul său de concurs pe care l-a folosit în ultima perioadă, 303, a fost deja retras pentru totdeauna din campionat. Acesta a fost înmormântat miercuri, iar alături de el pe ultimul drum au fost colegi, prieteni, dar și membri ai federației.