Etapa a doua din Campionatul Național de Drift 2018, care se va desfășura în acest weekend pe circuitul Prejmer din Brașov, va bifa o premieră absolută pentru această probă sportivă. Battle-urile vor fi transmise în direct pe două televiziuni simultan.

Un total de 46 de piloți vor lua startul în cea de-a doua rundă din Campionatul Național de Drift, dintre care 27 la Pro și 19 la Semi Pro. Nu mai puțin de 12 dintre sportivi sunt bulgari, aceștia devenind deja o prezență constantă la evenimentele autohtone de drift.

Campionul en-titre Călin Ciortan, câștigătorul etapei de la Mariapocs, Iulian Jumuga, dar și alte nume grele precum Sorin Ene, Răzvan Frățianu, Szabo Istvan și Traian Bușe sunt confirmate pentru o etapă care va consemna o premieră pentru driftul românesc.

Battle-urile de duminică, atât la Semi Pro, cât și la Pro, vor fi transmise în direct de două televiziuni cu acoperire la nivel național: Telekom Sport și Nașul TV. Transmsiunea este programată întrele orele 15:00 și 18:30.

Etapa de la Prejmer va începe de sâmbătă, atunci când sunt programate antrenamentele libere și calificările, în timp ce duminică, între 9:00 și 14:00, sunt programate antrenamentele, iar de la ora 15:00 vor începe battle-urile, transmise în direct pe Telekom Sport și Nașul TV.