Începând cu Raliul Argeșului, Federația Română de Automobilism Sportiv îi premiează pe cei mai înfocați fani prezenți pe probele speciale ale competițiilor din campionatele oficiale organizate sub egida FRAS.

Startul sezonului de raliuri a însemnat și un număr record de spectatori în acest sezon, cu 12.000 de fani prezenți la proba super specială din Pitești.

Dintre aceștia, cu siguranță, unii dintre ei s-au remarcat prin dorința formidabilă de a-și susține favoriții, astfel că FRAS a decis să le ofere acestora o surpriză la fiecare dintre runde.

Cei mai spectaculoși fani vor fi răsplătiți cu o experiență la o etapă ulterioară, la alegere, urmând să primească din partea federației o noapte de cazare și decontarea transportului.

Pentru runda din Argeș, comisia FRAS a decis să îi răsplătească pe Dragoș Ionel Popescu și pe Claudiu Teodor Iordăchescu pentru atașamentul lor față de motorsportul românesc.

Cei doi nu doar că și-au susținut favoriții pe toată durata raliului, ci le-au și oferit șansa internauților să afle informații, în timp real, despre atmosfera de pe traseul de concurs.

FRAS vă mulțumește pentru suportul vostru și va continua să îi răsplătească pe cei mai înfocați fani ai motorsportului și în perioada următoare.