În preajma finalului de sezon al practicanților profesioniști ai sportului auto, amatorii se pregătesc pentru startul sezonului campionatului dedicat lor. Campionatul Promo Rally powered by Total este în stadiul ultimelor pregătiri pentru debutul sezonului cu numărul șase, informează Auto Blic printr-un comunicat.

Proiectul de calendar pentru sezonul 2020 – 2021 cuprinde 6 etape, prima fiind programată pentru Duminică, 4 Octombrie 2020, în locația tradițională a campionatului, Stadionul Municipal din Brașov. Campionatul este proiectat să se încheie în locația care și-a câștigat notorietatea pentru motorsportul profesionist, dar și de amatori, în cursul anului 2020, anume Resortul Cheile Grădiștei.

Pentru stabilirea celorlalte 4 locații organizatorii și partenerii acestora încă mai poartă discuții, care se vor încheia imediat după alegerile locale (27 Septembrie). Atât locațiile alese cât și datele de desfășurare depind, din păcate, și de veștile privind extinderea sau restrângerea efectelor pandemiei.

Organizatorii lucrează totodată și la extinderea pe linie sportivă și educație rutieră a proiectului Promo Rally powered by Total. În acest moment este public doar numele sub care se va extinde campionatul, anume ”Promo Speed Challenge”. Alte amănunte și oferte pentru participanți vor face obiectul unui nou comunicat care va fi publicat ulterior.