După un start spectaculos în ramura Speed Challenge (concurs de accelerare) al proiectului Promo Racing ediția 2021 – 2022, organizatorii Promo Racing powered by WRT Parts & TELL Security Systems sunt pregătiți și pentru startul secțiunii Promo Rally (curselor pe circuit).

Duminică, 3 octombrie 2021, pe tradiționala locație a fostului Stadion Municipal din cartierul brașovean Bartolomeu se va da startul pentru prima dintre cele 6 etape programate pentru sezonul 2021 – 2022.

”Nu am abandonat ramura de accelerare a proiectului nostru, ultima etapă fiind programată pentru data de 17 octombrie, în aceeași locație, mai exact pe Strada Timișul Sec din Brașov.”, a venit cu precizări managerul Promo Racing powered by WRT Parts & TELL Security Systems, Cristian Andrei, care a adăugat ”doar că prin tradiție, în luna octombrie se dă startul pentru probele pe circuit și am zis să păstrăm acest obicei.”

Tot conform tradiției și a regulamentului, duminică, 3 octombrie, vor parcurge circuitul desenat pentru prima etapă a sezonului toți cei care au permis de conducere categoria B de minimum un an și mașina – fie cu motor termic, fie electric – pregătită conform cerințelor de securitate. Alături de participanții amatori vor alerga, ca de fiecare dată, și sportivi profesioniști, practicați de sport auto.

Dacă pentru Promo Speed Challenge locația este extrem de greu de schimbat dat fiind cerințele logistice, pentru Promo Rally organizatorii sunt în tratative avansate pentru a diversifica locațiile celor 6 etape.

De asemenea, organizatorii fac eforturi să atragă noi parteneri lângă acest proiect. Un prim pas este acceptul companiei WRT Parts, partenerul principal al curselor de accelerare. Partenerii tradiționali ca Pro-X – Cosmetică și Întreținere Auto, Service AutoChelu, Cyclon Motorsport, BOP Motorsport rămân alături de organizatori în ambele ramuri ale Campionatului Promo Racing. Mai mult decât atât, organizatorii vor oferi vouchere, dar și premii în bani câștigătorilor.

Documente Promo Rally powered by WRT Parts & TELL Security Systems:

Regulament
Cerere înscriere concurent
Cerere înscriere echipa
Chestionar Covid-19
Harta generală

Calendar Promo Rally powered by WRT Parts & TELL Security Systems:

Etapa 1 – 3 Octombrie 2021
Etapa 2 – 31 Octombrie 2021
Etapa 3 – 21 Noiembrie 2021
Etapa 4 – 12 Decembrie 2021
Etapa 5 – 23 Ianuarie 2022
Etapa 6 – 20 Februarie 2022

Program Promo Rally powered by WRT Parts & TELL Security Systems:

Verificări tehnice: 09:00 – 10:00
Recunoaștere: 10:00 – 11:00
Antrenament: 11:00 – 12:30
Concurs 1: 12:30 – 14:00
Concurs 2: 14:00 – 15:30
Concurs 3: 15:30 – 17:00
Festivitatea de premiere: 17:30

Parteneri oficiali: WRT-Parts.ro, TELL Security Systems

Parteneri principali: Service AutoChelu, Dinamic 92 Distribution, Pro-X – Cosmetică și Întreținere Auto

Parteneri: Cyclon Motorsport, BOP Motorsport, Angelli, PrintINK, Comprest, Infinity Trophy, TehnoSting, Crucea Roșie Brașov

Parteneri media: Autorally.ro, Rock FM, BizBrașov, Autostiri.ro, NewsBV.ro, RPM Racing RO, Zile și Nopți.

Promo Rally powered by WRT Parts & TELL Security Systems este organizat de Clubul Sportiv Auto Blic sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Brașov, al IPJ Brașov – Biroul de Poliție Rutieră, al ISU Brașov, al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov și al Grupării de Jandarmi Brașov.

Credit foto: Andrei Pădure