Radical Romanian Cup programează, în acest weekend, cea de-a 4-a etapă a sezonului 2021, cele două curse urmând a se desfășura, duminică, pe circuitul Transilvania Motor Ring, de lângă Târgu Mureș – cel mai nou circuit de viteză din România.

Competiția monomarcă este una dintre cele două evenimente de acest gen din Europa și se desfășoară sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv (FRAS), aducând la start unele dintre cele cele mai performante mașini de viteză pe circuit.

Cel mai nou prototip Radical care a intrat în familia motorsportului autohton este modelul SR3XX, pilotat de Mihnea Ștefan, fiind totodată unul dintre puținele exemplare prezente în Europa. Competitivitatea de care dau dovadă piloții și prototipurile lor este una ridicată, clasamentele celor doua clase aducând răsturnări de situație și schimbări ierarhice după fiecare rundă.

Clasamentele după etapa a 3-a pot fi vizualizate AICI

La startul acestei etape se vor lupa pentru podiumul clasei PRO 1500, Dani Oțil, Philip Andriescu, Mihnea Ștefan, Andrei Enescu și Răzvan Galan, ultimul fiind pilot activ și în cadrul ROTAC, iar pentru supremația clasei SR1 Cup duelurile se vor da între Leo Borlovan, Cătălin Iuhasz, Radu Dumitrescu, Bogdan Bondor, Marian Oancea, dar și cel mai nou participant în campionat, Tim Melzer.

Etapa va fi transmisă live duminică, 18 iulie, începând cu ora 13:50, pe paginile de Facebook și YouTube – Radical Romania, urmând a fi difuzată ulterior și pe canalul de televiziune Pro X.

Programul etapei:

Duminică, 18 iunie

Antrenamente libere (45 min.) – ora 09:30
Calificări 1 (15 min.) – ora 10:45
Calificări 2 (15 min.) – ora 11:45
Cursa 1 (25 min.) – ora 14:00
Cursa 2 (25 min.) – ora 16:00
Premierea – ora 16:50