Radical România se alătură campaniei „Vaccinare în viteza a șasea” alături de Consiliul Județean Mureș, Transilvania Motor Ring în parteneriat cu Federația Română de Automobilism Sportiv și Instituția Prefectului – Județul Mureș.

Piloții care concurează pe circuit sub însemnele Radical România au răspuns afirmativ invitației de a oferi o doză de adrenalină persoanelor care se vaccinează în cadrul evenimentului, astfel că Alex Mirea, deținătorul recordului pentru cel mai bun timp pe turul de circuit la Transilvania Motor Ring și învingător în cadrul etapei de Viteză în Coastă de pe Transalpina, a confirmat prezența în cadrul campaniei de vaccinare, oferind experiențe de tip „Taxi Ride” pentru persoanele care se vaccinează cu serul Johnson&Johnson în zilele de 17 și 18 iunie 2021, între orele 10:00 – 20:00 la Transilvania Motor Ring.

Bogdan Dobranici și Ovidiu Zaberca, câștigătorii clasei CN2 din cadrul Romanian Endurance Series, se alături și ei demersului și își pun la bătaie locul din dreapta în prototipuri precum Radical SR1 și Radical SR3.

Totodată și Gabi Stoian se alătură demersului, la volanul celui mai performat model, Radical RXC GT3, care accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 2,7 secunde, aceasta fiind mașina cu care a câștigat prima etapă în clasamentul GT OPEN, din Campionatul Național de Anduranță (RES), alături de Alex Mirea.

Prototipurile Radical sunt acum disponibile pentru oricine, prin prisma importatorului Radical Romania care importă, închiriază și oferă asistență tehnică, dar și cursuri de pilotaj sportiv. Mai multe detalii pe www.radicalromania.ro.