Credit photo: Rally Photo Hunters

Cea de-a 10-a ediție a Raliului Aradului Kia, a treia etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop 2018, se va desfășura în perioada 25-26 mai și va avea la start un total de 64 de echipaje.

Evenimentul se va deschide oficial joi seară, de la ora 20:00, în fața Primăriei Arad, acolo unde va avea loc prezentarea echipajelor înscrise Vineri dimineață, echipajele vor participa la shakedown alături de invitați, urmând ca după-amiază să ia startul pe primele probe speciale: Frumușeni 1, Sistarovat 1, Frumușeni 2. Vineri seară va avea loc Superspeciala 4 Arad, proba din centrul orasului, în fata Primăriei Arad.

Sâmbătă va fi a doua zi de concurs, urmând ca echipajele să ia startul pe următoarele probe: Conop, Nădaș, Sistarovat. Primele trei echipaje vor lua parte la o scurta ceremonie de premiere la ora 18:15, urmând ca festivitatea de premiere a tuturor concurenților să aibă loc la ora 21:30 pe podiumul din fața Primăriei Arad.

De pe lista de înscrieri nu vor lipsi cei care au ocupat podiumul etapei din CNRD de anul trecut de la Arad, Bogdan Marișca, Dan Gîrtofan și Valentin Porcișteanu. De asemenea, câștigătorul primelor două etape din CNRD și totodată liderul clasamentului general, Simone Tempestini, va fi prezent la bordul Citroenului DS3 R5, la numai o săptămână după ce a fost prezent la Raliul Portugaliei din calendarul WRC.

Lista completă de înscrieri poate fi descărcată de aici.

Toate detaliile despre Raliul Aradului Kia 2018 sunt pe pagina evenimentului din cadrul www.fras.ro

Rezultatele vor putea fi urmărite în timp real pe www.live.fras.ro