Echipajul Claudiu Barbu/Marius Lupu (Polaris RZR Turbo) a ajuns cu succes la finișul celei de-a treia probe din Raliul Dakar 2021, care s-a desfășurat astăzi pe o distanță totală de 629 de kilometri, cu start și finiș în orașul Wadi Ad-Dawasir.

După ce în primele două zile au încheiat cu emoții fiecare probă specială după ce pe PS1 automobilul de concurs a luat foc din cauza faptului că s-a spart returul de benzină. A urmat apoi un incendiu, care a ars aproape tot ce înseamnă plastic și cabluri în partea din spate a Polarisului.

Marți, singurul echipaj auto românesc prezent la Raliul Dakar a ajuns la finiș pe locul 38 la Clasa SSV și pe 57 la general la clasa mașinilor ușoare. După trei probe, cei doi se află pe poziția a 35-a la SSV și pe 53 la general în topul mașinilor ușoare.

Cea de-a 4-a etapă, programată pentru miercuri, se va desfășura între Wadi Ad-Dawasir și Riyadh. Distanța totală acoperită va fi de 813 kilometri. Echipajul format din Claudiu Barbu și Marius Lupu, susținut de FRAS și Ministerul Tineretului și Sportului, se află la prima participare la Raliul Dakar, ediția din acest an având 12 probe speciale.