Georgiana Goția, Ioan Badiu, Radu Betea, Horațiu Baltador, Adrian Bibu, Gabriel Negrilă

Vicepreședintele FRAS, Ioan Badiu, a participat, luni, 29.05.2023, la conferința de presă de dinaintea Raliului Sibiului Bilstein, contând ca etapa a 4-a din cadrul Campionatului Național de Raliuri Betano, ce se va desfășura în perioada 14-15 iulie 2023.

La eveniment au mai fost prezenți Georgiana Goția, Team Leader Employer Branding la Continental Sibiu, Radu Betea, director general Biltein Sibiu, Horațiu Baltador, peședintele A.C.S. Sibiu Racing Team, Adrian Bibu, Administratorul Public al judetului Sibiu și Gabriel Negrilă, directorul AutoKlass Sibiu.

Sibianul Ioan Badiu e de părere că provocarea celor care se ocupă de Raliul Sibiului este de a menține nivelul de organizare la cel mai înalt nivel. Badiu a apreciat faptul că mai multe companii importante își aduc contribuția la buna organizare a evenimentului.

”Ne bucurăm, la nivelul Federației Române de Automobilism Sportiv, că există etape atât de bine organizate. Raliul Sibiului a crescut în fiecare și este o constantă permanentă în organizare, la cel mai înalt nivel. Provocarea organizatorilor, fără discuție, este să mențină acest nivel de organizare. Suntem ferm convinși că întreaga echipă organizatorică va face tot ce este posibil pentru a menține acest nivel de organizare. De asemenea, suntem extrem de satisfăcuți, la nivel de federație, pentru faptul că unele companii importante, la nivel local și mondial, național și local se implică în sprijinirea organizării unor astfel de evenimente sportive”, a spus oficialul FRAS.

Raliul Sibiului va avea un nou partener

În acest an, raliul de tradiţie al judeţului Sibiu va purta titulatura de Raliul Sibiului „Bilstein” 2023, ca urmare a parteneriatului încheiat între organizatori şi societatea Bilstein.

“În Sibiu, suntem prezenţi de 27 de ani. Şi avem o altă aniversare: joi, celebrăm 27 de ani de existenţă în Sibiu, fiind prima companie străină care a investit în România. Astăzi, operăm în trei locaţii, toate în oraşul Sibiu. Avem peste 1300 de angajaţi. În ultimii ani, am încercat să fim prezenţi în comunitatea locală la evenimente culturale, sportive, dar în domeniul auto, punct de referinţă al societăţii noastre, nu am fost până acum. Sperăm ca această colaborarea cu Raliul Sibiului să devină o tradiţie”, a spus Radu Betea, director general al companiei Bilstein Sibiu.

Un alt partener nou pentru Raliul Sibiului este, în acest an și Compania Continental. Partenerul tradițional, Autoklass Sibiu rămâne în continuare alături de echipa evenimentului.

Raliul Sibiului „Bilstein” 2023, a 4-a etapă din cadrul Campionatului Național de Raliuri Betano va conta și pentru prima etapă a Campionatului Național de Raliuri pe macadam.