Etapa a patra din Campionatul Național de Rally Cross, organizată în weekend la Câmpulung Muscel, a avut parte de un număr record de sportivi înscriși.

În total, 42 de concurenți s-au luptat pentru cele mai bune locuri ale rundei care consemnează jumătatea sezonului la rally cross. După ce în rundele trecute s-a impus clar, Gheorghe Ticuță a fost depășit la Open, de această dată, de Adrian Rizoiu, campionul en-titre de la Super Buggy B3. Al treilea în clasamentul open a fost Tiberiu Lămbescu.

Ticuță rămâne însă lider autoritar în clasamentul Open după patru runde, cu 78 de puncte. Mihai Berbecaru, locul 7 la Câmpulung Muscel, se menține pe 2 cu 54 de puncte, în timp ce Lămbescu a urcat până pe 3 cu 52 de puncte.

Clasamentul Open după primele patru runde este disponibil aici.

La H1, Iancu Niță a reușit o nouă victorie și se menține pe fotoliul de lider, în timp ce la H2 pe primul loc s-a clasat Ciprian Luca. Astfel, acesta s-a apropiat la numai trei puncte de liderul clasei, Eduard Georgescu.

Clasa H3 este dominată de același lider ca la Open, Gheorghe Ticuță, cu 441 de puncte, având o distanță confortabilă față de Berbecaru (386 pct), cel care însă s-a impus în weekend.

Prima poziție la H4 în runda de la Câmpulung Muscel a fost ocupată de Petre Costache, însă în fruntea clasamentului clasei rămâne Alexandru Brescan. Diferența față de principalii următoritori a scăzut însă semnificativ, iar Lucian Ispas este la numai un singur puncte în spatele acestuia.

La Super Buggy duelul se dă exclusiv între Adrian Rizoiu și Tiberiu Lămbescu, primul conducând la mijlocul sezonului.

La Juniori 1 s-a înregistrat o victorie surpriză, a lui David Nedelcu, în timp ce ocupantul locului 2, Denis Pleșa, rămâne lider în clasamentul clasei, în timp ce la Juniori 2 a fost bifată o nouă victorie din partea lui Alexandru Talianu.

Clasamentele pe clase după primele patru etape sunt disponibile aici.

Următoarea etapă va avea loc în perioada 24-25 august la Târgu Jiu.

Podiumurile etapei a patra din Campionatul Național de Rally Cross sunt următoarele:

Juniori 1:
1. David Nedelcu
2. Denis Pleșa
3. Alexandru Susnoschi

Juniori 2:
1. Alexandru Talianu
2. Patricia Sârbu
3. Ana Gustoi

H1:
1. Iancu Niță
2. Adelin Ungurenuș
3. Alexandru Gheorghe

H2:
1. Ciprian Luca
2. Eduard Georgescu
3. Eugen Grigorescu

H3:
1. Mihai Berbecaru
2. Gabriel Ungureanu
3. Gheorghe Ticuță

H4:
1. Petre Costache
2. Gabriel Marin
3. Lucian Ispas

Super Buggy:
1. Tiberiu Lămbescu
2. Adrian Rizoiu

Open:
1. Adrian Rizoiu
2. Gheorghe Ticuță
3. Tiberiu Lămbescu