Ionescu Cristea a fost pe 3 la Grupa E2-SH.

Fostul campion național absolut la viteză în coastă, Horațiu Ionescu Cristea, a reușit o clasare excelentă la tradiționala cursă de la Trento Bondone, etapă din cadrul Campionatului European.

Cu un Ferrari 458 Challenge la start, același cu care a participat în anii trecuți și la competițiile de pe plan intern, Ionescu Cristea a obținut al 15-lea timp la general în cursa a cărei lungime este de 17,3 kilometri.

În total, 169 de piloți au ajuns la finiș. Pilotul român a fost cronomotrat cu 11’04.57, în timp ce marele câștigător, italianul Faggioli, care a participat cu un monopost Norma a încheiat cursa în 9’56.19.

Pilotul român a concurat cu un Ferrari 458 Challenge.

În clasamentul grupelor, campionul român a încheiat pe 3 la E2-SH, în spatele lui Dondi (Fiat X 1/9) și cehul Michl (Lotus Elise), în timp ce la Clasa +3.000 a fost primul.

Tot în weekend, dar în Republica Moldova, la a treia etapă din Campionatul Național de Off Road, două echipaje tricolore au obținut locul 1 la Trial. Dragoș Cîndescu și Rareș Crișan au urcat pe prima treaptă de la Trial Extrem, în timp ce Crișan, tot din postura de copilot, a fost primul și la Trial Open, cu Alexandru Negură pilot.