În aceste zile, la Satu Mare și Bihor se va organiza Baja Satu Mare 2024, eveniment de marcă pentru motorsportul românesc, care contează pentru a 2-a etapă a Campionatului Național de Rally Raid 2024 (CNRR), sub autoritatea FRAS.

Organizat de Club Sportiv NSM Motorsport, Baja Satu Mare 2024 va include probe speciale provocatoare. Dacă vineri vor fi 68,28 km de probe speciale, sâmbătă, 15 iunie, lungimea probelor speciale va fi de 232,4 km.

La acest eveniment vor fi prezente 12 echipaje din Ungaria, 20 echipaje din România, două echipaje din Polonia, un echipaj din Cehia și un echipaj din Slovacia. Startul de vineri a fost dat la ora 14:00, iar sâmbătă va fi dat la ora 09:00.

Printre altele, un element foarte interesant al acestui eveniment va fi proba super-specială „Rally Show”, care se va disputa pe un circuit stradal amenajat chiar în centrul orașului Carei.

Cartierul general al competiției va fi organizat în centrul orașului Carei, secretariatul fiind stabilit în Castelul Karoly. Și în acest an va fi păstrat conceptul de ”remote bivuac” în Curtuișeni (Bihor), pentru a facilita echipelor service reparații rapide între probele speciale din a doua zi de concurs.

Festivitatea de premiere va avea loc sâmbătă, 15 iunie, ora 20:30, la Castelul Carolyi (Carei). Pentru mai multe informații și detalii despre program, aveți la dispoziție site-ul oficial al evenimentului.