Trei echipaje tricolore de rally raid au luat startul în weekend la a doua etapă din Cupa Balcanică, organizată în Bulgaria. Printre cei aflați la start s-a numărat și campionul național absolut la viteză în coastă, Emil Nestor, care în acest sezon se concentrează pe competițiile de rally raid.

Echipa CFMoto Romania Racing Team, condusă de Maurizio Bordon, s-a prezentat astfel cu echipajele Vincenzo Cangi/Paolo Manfredini (Nissan Murano), Emil Nestor/Horia Platona (Nissan Navara) și Rudolf Hoffman/Paul Hoffman, ultimul concurând la SSV.

După ce a abandonat din cauza problemelor tehnice și la prima etapă din campionatul intern, Emil Nestor a cedat și în ziua decisivă din Bulgaria din aceleași considerente. În aceeași situație s-a regăsit și Vincenzo Cangi.

Format din tată-fiu, cu mențiunea că Paul, la doar 13 ani a fost copilot în această etapă, echipajul format din cei doi Hoffman a reușit performanța de a se clasa pe primul loc la clasa Cross Country Rally T3. Paul este cel mai tânăr sportiv legitimat din rally raidul românesc, acesta concurând cu o dispensă specială la runda de la sud de Dunăre, unde a câștigat clasa alături de tatăl său.