Etapa a 2-a din cadrul Campionatului Național de Rallycross a fost organizată de ACS de Automobilism Sibiu, pe cel mai nou circuit din România, la Sibiu, în comuna Șura Mare.

La start s-au aliniat 30 de piloți împărțiți în 6 clase de concurs. Etapa a debutat cu o vreme ploioasă, care a pus la grea încercare atât piloții, cât și mașinile acestora.

Din fericire, ziua a doua de concurs a adus mult așteptata vreme frumoasă, care a permis piloților să mărească ritmul și să evolueze mult mai spectaculos.

La Juniori 1 s-a impus Antonio Bucura, aflat la a doua victorie din tot atâtea posibile, în vreme ce la Juniori 2 etapa a fost adjudecată de Ștefan Gîrleanu, la primul succes din acest sezon.

La H1 victoria i-a revenit lui Mihai Pelmuș, a doua victorie din tot atâtea posibile, la H2 s-a impus David Presură, la primul succes al sezonului, iar la H3, Mihai Pleșa, de asemenea, a bifat a doua victorie din tot atâtea posibile.

La clasa Master victoria i-a aparținut lui Ioan Rogoz, la primul succes stagional.

În cele din urmă, la Echipe, Sprint Club Mioveni a adunat cele mai multe puncte, 20, astfel că lupta pentru titlul național atribuit aceste clase s-a strâns foarte mult, RB Racing Câmpulung având acum doar un punct avans în fața celor de la Pro Car Racing Pitești (34), urmată de Sprint Club Mioveni, cu 34.

Rezultatele complete poti fi vizualizate AICI

Aflat pentru prima dată în postura de organizator al unei etape de campionat național, ACS de Automobilism Sibiu a oferit toate condițiile necesare sportivilor și oficialilor prezenți pe durata celor două zile în care s-a desfășurat evenimentul.

Următoarea etapă a Campionatului Național de Rallycross este programată în perioada 3-4 iulie, la Mioveni.