Un total de 10 evenimente se vor desfășura în acest weekend sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, adunând la start peste 200 de sportivi.

Off Road-ul programează două cupe, evenimente restricționate, Cupa Drumul Aurului la Brad, județul Hunedoara, și Cupa Curița Sticlărie, în județul Bacău.

Circuitul Motorpark din Adâncata va găzdui sâmbătă a treia etapă din Campionatul Național de Anduranță, iar duminică tot a treia etapă, dar din Campionatul Național de Viteză pe Circuit pentru Istorice. Ambele etape sunt transmise în direct pe contul de facebook al FRAS.

Campionatul Național de Autoslalom va avea parte de două etape în acest weekend, ambele la Brăila, câte una în fiecare zi, urmând să se desfășoare pe circuit stradal. Prima rundă a sezonului a avut loc la Slobozia.

A doua etapă din Campionatul Național de Super Slalom, competiție intrată de anul acesta sub egida FRAS, se va desfășura la Romexpo. Fanii vor putea urmări probele în direct pe contul de facebook al FRAS.

Tot probă de super slalom, dar în Campionatul Național de Karting Electric, va fi sâmbătă și duminică la Academia Titi Aur.

Campionatul Național de Drift ajunge la a doua etapă a sezonului și se va desfășura în jurul Arenei Naționale, acolo unde cei mai buni 47 de piloți români și bulgari se vor duela în battle-uri. Etapa este transmisă în direct de postul de televiziune Pro X, duminică, de la ora 15:30.

Sâmbătă, în premieră, se va desfășura o etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă 2 la Valea Uzului, Dărmănești, acolo unde s-au înscris 39 de concurenți, printre care și câteva nume importante din prima divizie.

Toate evenimentele se vor desfășura fără spectatori, ca urmare a recomandărilor autorităților privind evitarea răspândirii noului coronavirus.