Campionatul Național de Drift ajunge, pentru al doilea an consecutiv, la Arena Națională din București, acolo unde, traseul din jurul stadionului va găzdui a doua etapă din sezonul actual.

Un total de 47 de piloți din România și Bulgaria și-au anunțat prezența la runda care se va desfășura fără spectatori, ca urmare a măsurilor luate pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus.

La start va fi prezent campionul național en-titre Răzvan Frățianu, dar și câștigătorul primei etape din actuala ediție de campionat, Radu Moise. Implicați anul trecut în lupta pentru titlu până în ultima rundă, Sorin Ene și bulgarul Ivan Ivanov, vor concura și ei în acest weekend la București.

După ce anul trecut a fost cel mai bine clasat pilot român în runda internațională de la Arena Națională, Miklos Laszlo va fi prezent din nou cu același BMW e36 de 550 de cai putere.

Lista completă de înscrieri este disponibilă aici.

Cei 47 de concurenți sunt împărțiți în două categorii, 21 la Pro și 26 la Semi Pro. Cel mai tânăr concurent va fi Gabi Imre jr, fostul campion național la karting. În vârstă de 13 ani, tânărul pilot brașovean a fost surpriza primei etape, atunci când a fost pe podium la divizia Semi Pro.

Sâmbătă sunt programate antrenamente libere, iar duminică dimineață vor avea loc calificările, iar de la ora 15:30 sunt programate battle-urile, care vor putea fi urmărite în direct pe postul de televiziune Pro X.