Federația Română de Automobilism Sportiv a ajuns la un acord de parteneriat cu brandul Segafredo Zanetti, parte a Massimo Zanetti Beverage Group, care conduce piaţa europeană şi mondială a producătorilor de cafea de tip espresso.

În urma acestui acord, Segafredo Zanetti îl va premia, la finalul fiecărei etape din Campionatul Național de Raliuri Dunlop pe câștigătorul Clasei a 11-a cu câte un aparat de cafea myEspresso și o cutie de 150 de capsule pentru prepararea cafelei espresso italian autentic.

BIBAS Group este reprezentantul exclusiv, în ţară, al produselor şi serviciilor Segafredo Zanetti Linea Bar. Segafredo Zanetti are 40 de ani de experienţă în domeniul ospitalităţii, peste 70 000 de locaţii şi 600 de cafenele în regim de franciză în 100 de ţări ale lumii, plantaţii proprii în Brazilia şi Costa Rica, 10 prăjitorii, 120.000 de tone de cafea prăjite pe an, 50 de milioane de „il vero espresso italiano” comercializate zilnic în întreaga lume.

În acest an, Campionatul Național de Raliuri Dunlop va programa un total de 7 etape, prima urmând să de desfășoare chiar în acest weekend la Brașov. Următoarele sunt programate la Cluj-Napoca, Arad, Bacău, Odorheiu Secuiesc, Iași și Sibiu.