Cu un număr total de 42 de piloți înscriși pe lista de start, din care 15 juniori, a 4-a etapă din cadrul Campionatului Național de Slalom Paralel (CNSP), desfășurată duminică și organizată de ACS de Automobilism Sibiu, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), s-a bucurat de un nou succes.

Runda s-a desfășurat în aceeași locație că etapa precedentă, pe circuitul Masters Speedway de la Șura Mare, județul Sibiu.

Pe o vreme deosebit de placută pentru început de octombrie, mansele de concurs au fost simple, iar cele 21 de perechi si-au dus la bun sfârșit evolutiile, Runda I de concurs încheindu-se în programul stabilit de organizator. La ora 16:00 a debutat și transmisia Live pe pagina de Facebook a Eurosport România.

Runda II a înregistrat o perioadă de pauză necesară pentru corectarea unor erori tehnice de arbitraj.

Clasa Junior a fost cea mai disputată, în urma căreia David Marcu și-a adjudecat titlul de campion al clasei. El a fost urmat de Duma Bogdan și Duma Andrei. Marcu, are șanse foarte mari să-și adjudece și titlul la clasa Open, având doar un punct mai puțin față de liderul Paul Popa.

Alexandru Brescan s-a impus la Clasa 1, devenind și campionul acestei categorii. Sabin Jubleanu a venit pe locul secund și Ciprian Ana a închis podiumul clasei.

Clasa 2 a fost adjudecată de Robert Uturaș, cu Paul Popa și Ștefan Gârleanu pe locurile 2 și 3.

Iulian Bașcău s-a impus la Clasa 3, urmat de Mihai Pleșa, iar Eugen Grigorescu a terminat pe 3.

Revenit după o pauză de un an, Christian Leu a obținut victoria la Clasa 4, urmat de Alexandru Bodi și Dorin Fazakas.

La Femina, Alexandra Teslovan a fost urmată de Anamaria Gustoi și Alexia Apostol.

În cele din urmă, la clasa Open, Robert Uturaș a obținut victoria, la primul său succes la această clasă. David Marcu a încheiat pe locul 2, iar Paul Popa a ocupat locul 3, amândoi urmând să-și adjudece titlul clasei în ultima etapă.

Urmatoarea etapă și ultima a sezonului se va desfășura duminica, 24.10.2021, pe pista auto de la Sibiu.