Sâmbătă, 7 octombrie, se va desfășura ultima etapă, a 6-a, din cadrul Campionatului Național de Slalom Paralel, pe circuitul Masters Speedway din Sibiu – Șura Mare, cu un record de participanți.

Cu această ocazie se vor decide și titlurile de campioni naționali. Eduard Crințoiu mai poate pierde locul 1 la Open doar dacă va abandona, în vreme ce Mihai Pelmuș va câștiga.

La Juniori Pro, Teo Merlă va căuta să beneficieze de cele 4 puncte avans în fața principalului urmăritor, Oliver Diaconescu.

La Juniori Start, Denis Pleșa are un avans confortabil în fața Alexiei Apostol și cu greu mai poate pierde prima poziție, doar dacă va abandona, în vreme ce Apostol va reuși să se impună.

La Swift Trophy, același Eduard Crințoiu are doar 2 puncte avans în fața juniorului de doar 12 ani, Oliver Diaconescu.

Dacă la Cupa Logan, Matei Savu este deja campion național, la clasa Femina, Teo Merlă are un avans de doar 5 puncte în fața Alexiei Apostol.

„Este îmbucurător faptul că majoritatea titlurilor naționale se vor decide în această ultimă rundă. Abia așteptăm să vedem desfășurarea ostilităților și, la final, să ne premiem campionii”, a declarat Luca Ciprian, presedintele Comisiei de Slalom Paralel, organizator și promotor al campionatului de Slalom Paralel.

Runda va putea fi urmarită, sâmbătă, LIVE pe canalul de YouTube al FRAS, începând cu ora 14:00.