Podiumul Clasei 3

Spectacol, siguranță și fair play au fost superlativele care au caracterizat Rally-Kart Dumbravița 2022, eveniment restricționat organizat în data de 9 aprilie 2022 de AS Auto Club Rally Timiș (președinte Ladislau-Marius Giurisici) și desfășurat cu avizul Comisiei de Vehicule Electrice și Energii Alternative (președinte Robert Drăgan) și al Comisiei de Super Slalom/Îndemânare (președinte Teodor Gheorghe).

Traseul ales de organizator fost sigur, tehnic și spectaculos, punând la grea încercare măiestria celor 33 de sportivi. De asemenea, designul și forța automobilelor și karturilor de concurs, andrenalina și lupta strânsă până la ultimii metri de circuit au încântat pe toți cei prezenți la eveniment, într-un spirit total de sportivitate.

Pilotul lugojan Baru Cosmin a fost marea surpriză a acestei etape, cu timpul scos în manșa a doua, fiind marele câștigător al acestui concurs și a clasei „greilor”, clasa 3.

Giurisici Marius a fost învingătorul la Clasa 1, echipajul Pascu Marius/Marincu Fabrizio, la Clasa 2, Pascu Florina, la feminin, iar clasa Juniori a fost câștigată de Baru Albert.

Echipa SPECAR a câștigat automobilismul și echipa locală CSC Dumbravita a învins la karting.

Tânăra speranță a kartingului bănățean, Popescu Ana-Maria, a câștigat Eco-kartingul, Marcu Deian s-a impus din nou la Karting cu motor, iar clasa Karting Supersport a fost adjudecată de Negrescu Adrian.

CLASAMENTE

Clasa 1
1.GIURISICI Marius-Honda Civic
2.MOLDOVAN Andrei – MOLDOVAN Elena -Honda Civic
3.SAUCAN Victor – Honda Civic

Clasa 2
1.PASCU Marius – MARINCU Fabrizio – Ford Focus
2.MIHOC Sorin – CARP Vitalie – Renault Clio
3.PASCU Florina – POPA Claudiu – Ford Fiesta

Clasa 3
1.BARU Cosmin – BARU Albert – Vw Golf
2.STEPAN Darius – Opel GT
3.POPA Claudiu – PASCU Florina – Opel Kadett

Juniori
1.BARU Aalbert – Suzuki swift

Feminin
1.PASCU Florina – Ford Fiesta
2.MOGA Dalia – Ford Puma
3.FLORESCU Roxana – Peugeot 207
4.ROȘCA Dalia – Opel Tigra

Echipe auto
1.SPECAR – Felician Moldovan, Agniete M, Andrei Moldovan, Elena Moldovan, Mihoc Sorin, Vitalie Carp, Stepan Darius și Florescu Tiberiu
2.GIROC RALLY TEAM – Saucan Victor, Lupulescu Adrian, Dogariu D, Saucan Raul, Popa Claudiu, Pascu Marius și Marincu Fabrizio
3.SONIC MOTOSPORT – Popa Cladiu, Pascu Florina, Lutai Cristian, Dobra Alin, Dobra Roxana, Baru Cosmin si Baru Albert

Eco karting
1.POPESCU Ana-Maria
2.BUCUR Eduard
3.BOLOGAN Vicențiu
4.VERDEȘ Darius

Karting
1.MARCU Deian
2.DAMIAN Matteo

Karting supersport
1.NEGRESCU Alexandru

Echipa karting
1.CSC DUMBRAVITA – Popescu Ana-Maria, Marcu Deian, Damian Matteo, Negrescu Alexandru, Bucur Eduard, Bologan Vincențiu si Verdes Darius
2. A.C.K. Timiș