Raliul Sibiului 2020 devine, în acest weekend, prima competiție televizată în direct, ca urmare a parteneriatului media semnat de Federația Română de Automobilism Sportiv și SportExtra.

Astfel, etapele de raliuri, viteză în coastă, dar și alte competiții, organizate sub egida FRAS, vor putea fi urmărite atât în direct pe platforma SportExtra.ro, cât și pe postul de televiziune SportExtra. În plus, fanii motorsportului vor putea urmări și emisiuni dedicate acestui fenomen, în care protagoniști vor fi piloții din cadrul FRAS.

În acest moment, SportExtra TV este disponibil în rețelele Telekom și Vodafone.

“Este un nou pas pe care îl facem în dezvoltarea motorsportului, iar prin acest parteneriat, ne dorin ca automobilism sportiv și SportExtra să crească împreună. Extindem astfel aria de vizibilitate în fața fanilor, care, de acum, nu vor vedea competițiile doar pe paginile de social media ale FRAS, dar și pe tv, urmând ca SportExtra să ofere spații generoase la fiecare etapă”, a declarat Norris Măgeanu, președintele FRAS.

“Încă de la început, SportExtra și-a dorit să devină o platformă pentru promovarea sporturilor care în acest moment nu au o vizibilitate la fel de mare ca fotbalul. Credem, cu convingere, faptul că automobilism românesc este o nișă care poate crește frumos din punct de vedere al transmisiunilor directe. Vom transmite atât pe online, cât și pe tv aproape săptămânal evenimentele organizate de FRAS”, a afirmat reprezentantul SportExtra, Ionuț Samoilă.

În prezent, SportExtra mai transmite campionatele de anduranță de la Daytona și Barthurst, dar și cel de DTM. De asemenea, competiții majore din zona de fighting precum ONE FC și Glory sunt disponibile prin intermediul platformei.

Proba Specială 8, de pe Șanta, programată sâmbătă, de la ora 15:50, va putea fi urmărită în direct pe postul de televiziune Sport Extra.