Giulia Rugină și Kulcsar Andrea Zsuzsanna

În weekend-ul 1-2 aprilie, la Adâncata, s-au desfășurat primele etape din cadrul Campionatului Național de Circuit pentru Autovehicule Istorice și Campionatului Național de Anduranță.

Practic, primele zile ale lunii aprilie au adus adevărata deschidere a sezonului 2023 în motorsportul românesc, pe MotorPork România din Adâncata piloții reunindu-se pentru prima rundă a Anduranței si a Istoricelor.

Ognean Levana (stânga)

Din păcate, vremea nu a avut același cuvânt de spus, iar sportivii au trebuit să înfrunte un asfalt ud și rece, ceea ce a făcut ca ieșirile în decor să nu lipsească.

Cu toate astea, sportivele au fost la mare înălțime! La CN de Circuit Istorice, Levana Ognean, în vârstă de 18 ani, a obținut locul 2, la clasa A1B1C1, participând cu un model Austin Mini, în vreme ce Kulcsar Andrea Zsuzsanna și Giulia Rugină, reprezentând echipa Ladies Team, în cadrul CN de Anduranță, au obținut locul 3 la categoria Women, la bordul unui Volkswagen Lupo.

Pentru cele două campionate urmează o pauză de 6 săptămâni. Etapa a 2-a din cadrul Campionatului Național de Circuit pentru Autovehicule Istorice și Campionatului Național de Anduranță se va disputa pe același Romania MotorPark, în weekend-ul 13-14 mai.