A doua etapă din cadrul Campionatului Naţional de Super Rally – Trofeul Mangalia, programată pe 16-17 octombrie 2020, în Mangalia, nu va mai putea avea loc din cauza numărului mare de cazuri COVID-19 înregistrat în ultima perioadă pe raza județului Constanța, se arată într-un comunicat remis de către clubul organizator.

În ciuda eforturilor comune făcute de către clubul organizator, AMC Racing, şi FRAS în concordanță cu măsurile anti COVID-19, decizia anulării etapei nu a putut fi evitată.

„Deși ne-am fi dorit să începem săptămâna cu vești bune, din păcate creșterea alarmantă a numarului de cazuri COVID-19 ne obligă să anulăm Trofeul Mangalia din acest weekend. Este o veste pe care nu ne-am fi dorit să o anunțăm, însă vrem să ne asigurăm că toți participanții sunt în siguranță. Sperăm să revenim cât mai curând și cu vești bune” – AMC Racing.

În aceste condiţii, promotorul Campionatului Național de Super Rally va anunța în perioada următoare configurația calendarului până la finele acestui sezon.