Evenimentul anului în CN de Super Slalom și CN de Îndemânare, CURSA CAMPIONILOR CNIA – CUPA SAB & ACCESORII 2021, a încheiat spectaculos sezonul competițional 2021, o încununare a rezultatelor piloților celor două campionate.

Sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, evenimentul organizat de GT Auto Club Sportiv si gazda, SAB & ACCESORII 2021, au reușit să pună în valoare măiestria și talentul celor mai buni piloți CNIA-CNSS.

Aceștia s-au antrenat în condiții de ploaie, dar și pe asfalt umed, continuând pe asfalt uscat cele două manșe de concurs. Așadar, condiții grele, cu aderență total diferită, au pus la grea încercare piloții participanți, aceștia reușind sa demonstreze ca nu întâmplător sunt cei mai buni sportivi ai celor două campionate.

Traseul foarte tehnic și asfaltul cu aderență total diferită au făcut ca piloții să evolueze foarte spectaculos, întoarcerile cu frâna de mână și glisările controlate fiind răsplătite cu ropote de aplauze de către spectatorii prezenți.

Pozițiile în clasamentele pe grupe, clase și Open s-au disputant până în ultimul moment, cu schimbări permanente de situație, nelipsind defecțiunile tehnice și abandonurile.

Clasamentul Open, la Super Slalom, a fost cel mai disputat, primii patru piloți bucureșteni fiind despărțiți la mai puțin de o secundă. Astfel, Mihai Mateescu a bifat cel mai bun timp al zilei (00:54:21), în manșa secundă, după ce și-a rupt o planetară în prima manșă, urmat foarte aproape de Alexandru Ionescu, cu timpul de 00:54:80. Pe locul trei, a revenit spectaculos, Filip Mateescu, fiul lui Mihai Mateescu, un junior de numai 15 ani. Trebuie menționată și evoluția spectaculoasă a lui Dorin Șerban, clasat pe locul patru cu timpul de 00:55:20.

În Clasamentul Open, la Îndemânare Auto, gălățeanul George-Traian Oancea a dominat întrecerea, cu timpul de 00:56:79, demonstrând că titlul de campion la CNIA este pe deplin meritat. Pe locul doi s-a clasat giurgiuveanul Răzvan Despa, cu timpul de 00:58:45, poziția a treia fiind ocupată de gălățeanul Cristian Ioan Oancea, cu timpul de 00:59:43.

Căștigătorii grupelor CNSS:

A1 – Ciprian Ana, A2 – Adrian Dobre, A3 – Alexandru Ionescu, A4 – Gabriel Tanasie, A5 – Dorin Șerban
Juniori 1 – Filip Mateescu, Juniori 2 – Mihai Laurențiu
Electrice – Ciprian Cherciu
M – Mihai Mateescu
Femina – Monica Andra Popescu

Căștigătorii grupelor CNIA:

D1 – Mihnea Georgescu, D2 – Răzvan Despa, D3 – George-Traian Oancea
Juniori 1 – Radu Pădurean, Juniori 2 – Dragoș Cristea
Sprint – George-Traian Oancea
Femina – Adriana Pop

CURSA CAMPIONILOR CNIA-CNSS, CUPA SAB & ACCESORII 2021 a încheiat un sezon competițional complet, cu o creștere semnificativă a evoluției piloților și a mașinilor de concurs. Numarul din ce în ce mai mare al participanților ne motivează să ne organizăm tot mai bine, să găsim noi locații în țară, mai spectaculoase și mai utile pasionaților de motorspot.

Mulțumim gazdei, SAB & ACCESORII, IGSU; partenerilor – Federația Română de Automobilism Sportiv, partenerilor media, Kiss FM, AutoExpert, AutoȘtiri; sponsorilor noștri tradiționali – Vianor, Angelli, Tegee International, Omega Motorsport, Metabond, Repsol; precum și piloților, spectatorilor și tuturor celor care ne susțin în activitate.