Asociația GT Auto Club Sportiv, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, alături de gazda evenimentului, ROMEXPO – liderul industriei românești de târguri și expoziții – și partenerul etapei de Super Slalom, Eco Grand Prix, au reușit un record absolut de participanți, cu peste 160 de starturi!

GT Auto Club Sportiv, răspunzând provocării de a organiza cele două campionate, CNIA – cel care se adresează cu precădere piloților debutanți și CNSS – cel care se adresează piloților experimentați, a reușit sa dea un nou START, unul de referință în motorsportul autohton.

Astfel, la startul primei etape din cele două discipline FRAS, a fost înregistrat un număr impresionant de sportivi:

– 21 de juniori, cu vârsta între 8 și 18 ani, dintre care 7 cu vârsta între 8 și 11 ani
– 9 reprezentante ale Grupei Femina
– 2 seniori la peste 65 de ani
– 16 participanți cu mașini electrice

În total, au fost peste 160 de starturi în cadrul unei manșe, 54 la CNIA și 106 la CNSS. De altfel, prin transmisiunea live de pe Facebook-ul FRAS, au fost peste 12.000 de urmăritori!

DRACOM ENERGY, o prezență inedită, a realizat un sistem inovator de încărcare cu panouri solare pentru mașinile electrice.

În ceea ce privește lupta pentru cele mai bune locuri pe podium, aceasta a fost extrem de strânsă, cu multe răsturnări de situație.

La CNSS a ieșit învingător Vlad Soare, urmat în clasamentul OPEN de Mihai Alexandrescu și Alexandru Ionescu, toți din București.

Toate clasamentele la Super Slalom pot fi accesate AICI 

La CNIA primele două locuri au fost ocupate de frații Oancea din Galați, George-Traian, respectiv Cristian-Ioan, iar pe ultima treaptă s-a clasat bucureșteanul Răzvan Despa.

De menționat și lupta foarte strânsă și spectaculoasă dintre mașinile clasice și cele cu propulsie electrică, unde Ciprian Cherciu s-a clasat la mai puțin cu 2 secunde de câștigătorul absolut, Vlad Soare.

Toate clasamentele la Îndemânare auto pot fi accesate AICI 

Astfel, spectacolul de la CNIA și CNSS va continua și în fața Primăriei Brăila, în weekendul 29-30 mai, cu etapa a doua, Trofeul Brăila.

Mulțumim gazdei Romexpo, FRAS, Eco Grand Prix, ISU București, Angelli, Darcom Energy, Metabond, Tegee International, Omega Motorspor și Repsol.

Vlad Soare, câștigătorul absolut