Cupa CTPark, etapa a 4-a a Campionatului Național de Îndemânare Auto (CNIA) și Campionatului Național de Super Slalom (CNSS), va avea loc pe 10-11 iulie în parcarea celui mai mare dezvoltator de parcuri logistice și industriale, CTP Invest, Com. Bolintin Deal, strada Ion Rațiu nr. 5 – CTPark Bucharest West, la KM 23 – A1.

Desfășurată sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), etapa organizată de GT Auto Club Sportiv va reuni la start peste 100 de piloți, care își vor etala îndemânarea contracronometru pe traseul de concurs. Evenimentul va putea fi urmărit atât de spectatorii prezenți la CTPark, cât și de cei care vor accesa online pagina de Facebook a FRAS.

În dorința de a-și consolida poziția în ierarhia anuală, piloții vor lupta pentru un timp cât mai bun, orice zecime de secundă fiind importantă în stabilirea acestui clasament. Sportivii licențiați FRAS sunt obligați să meargă fără greșeală, un jalon deplasat sau dărâmat, diminuându-le șansele unei clasări pe podium.

În clasamentul Open al CNSS se anuntă o întrecere foarte strânsă între cei trei bucureșteni, Vlad Soare (primul clasat până în acest moment), cu Toyota MR2, Marius Voicu, cu VW Golf 6R, și Dorin Șerban, cu Audi TT.

În clasamentul Open al CNIA, lupta continuă între frații Oancea din Galați, George-Traian (primul clasat), cu Suzuki Swift Sport, Cristian-Traian, cu Citroen C2 VTS, și Răzvan Despa din Giurgiu, cu Honda Civic.

Va fi, de asemenea, o luptă foarte strânsă și spectaculoasă în toate grupele și clasele celor două campionate, pentru debutanți, avansați, electrice, juniori, femina și echipe.

Clasamentele actualizate după primele trei etape:

https://cnia.gtautoclub.ro/clasament-general/
https://cnss.gtautoclub.ro/clasament-general/

Lista înscrierilor și detalii despre Cupa CTPark, le regăsiți aici:

– https://cnia.gtautoclub.ro/etapa/ctpark/
– https://cnss.gtautoclub.ro/etapa/ctpark/

Sâmbătă sunt programate antrenamentele libere în intervalul orar 14.00-20.00, duminică, începând cu ora 10.30 se va desfășura antrenamentul cronometrat, urmat de cele două manșe de concurs, iar festivitatea de premiere va avea loc în jurul orei 17.30.
Evenimentul va fi comentat de Ștefan Raita, în ziua de duminică, începând cu ora 10:30 și va putea fi vizualizat online pe pagina de Facebook a FRAS.
Câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe, premii de la Metabond, Tegee International, Omega Motorsport, Repsol, vinuri spumante Angelli, iar piloții participanți vor beneficia de service de roți gratuit la AutoZone-Vianor.

Pentru înscrieri și alte informații: www.gtautoclub.ro