Sursă foto: ValleB Photography

Circuitul Transilvania Motor Ring din Mureș a găzduit în weekend etapele a cincea și a șasea din Campionatul Național de Time Attack.

Sâmbătă a avut loc runda cu numărul 5, iar duminică s-a desfășurat cea de-a șasea, peste 30 de piloți concurând pentru cel mai bun timp.

La Clasa 1, Mihai Alexandrescu, pe un Volkswagen Lupo, a obținut o dublă victorie și este noul lider, devansându-l pe Șandor Domokoș, locul 2 sâmbătă și 3 în ziua de duminică.

Și la Clasa 2 s-a schimbat ocupantul fotoliului de lider după acest weekend. Lorand Laszlo, cu un Volkswagen Lupo, s-a impus în ambele runde, și l-a depășit în topul general pe Csaba Besenyei, prezent doar la etapa de sâmbătă.

Rezultatele etapei a cincea sunt disponibile aici.

Rezultatele etapei a șasea sunt disponibile aici.

Andrei Aron a dominat clasa 3 pe Transilvania Motor Ring, câștigând ambele etape. De fiecare dată a fost urmat de Erik Fazakaș, cel care însă s-a impus clar la Juniori 2. Aron a fost cel mai rapid din weekend, reușind să încheie traseul de concurs în 01:48,29.

Pe un Opel Manta B, Istvann Veress a fost învingător în ambele zile de la Clasa 4. Și Clasa 5 a avut un dublu câștigător în persoana lui Emil Bogdan Lacan, la fel ca la ST1, unde Andrei Pompei Radu s-a impus atât sâmbătă, cât și duminică.

Sebastian Scîrleț continuă să se impună la Juniori 1 și este neînvins în acest sezon de time attack, ocupând totodată și primul loc în clasament.

Ultimele două etape ale Campionatului Național de Time Attack 2018 se vor desfășura tot pe Transilvania Motor Ring în perioada 4-6 octombrie.