Total a susținut motorsportul românesc în ultimii 10 ani. Sursă foto: rallyphoto.ro

Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS) și Total România SA anunță oficial parteneriatul pentru Campionatul Național de Viteză în Coastă, care din acest an devine Campionatul Național de Viteză în Coastă Total.

Total România SA este unul dintre cei mai importanți susținători ai motorsportului din ultimul deceniu, fiind partener principal în diverse etape din campionatele naționale de viteză în coastă și raliuri.

„Susținerea la un nivel tot mai înalt a motorsportului românesc este unul din targeturile companiei Total România de mai bine de un deceniu. Pas cu pas, după inițierea în etape naționale, mă bucur că din acest an am devenit parteneri ai Federației Române de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Viteză în Coastă. Cu siguranță, nu ne oprim aici deoarece vrem să ne aducem aportul la dezvoltarea motorsportului”, a declarat Marius Amir, Business Developer Total România.

„Total este unul dintre brandurile care sunt alături de automobilismul sportiv de foarte mult timp, iar prin acest parteneriat se consolidează relația pe care o are cu motorsportul. Acordul este pentru sezonul în curs, dar cu posibilitate de prelungire pentru următorii doi ani”, a declarat directorul sportiv al FRAS, Ioan Badiu.

Tradiția Total în zona de motorsport a început acum 45 de ani, cu sute de succese și numeroase titluri de campioni mondiali FIA, asigurandu-se că uleiurile de motor ale acestui brand oferă cea mai bună performanță. De la condițiile extreme din deșert, la terenul accidentat din munți, la circuitele de raliu pline de adrenalină, Total a trecut prin toate. Cursele motorsport sunt laboratorul final pentru dezvoltarea produselor de mâine destinate automobilelor.

Sezonul 2020 din Campionatul Național de Viteză în Coastă Total programează un total de 6 etape. Prima rundă a avut loc în urmă cu două săptămâni la Cheile Grădiștei, iar cea de-a doua este programată pentru acest weekend la Reșița.